Search
Now showing items 1-5 of 5
Differences in performance, carcass characteristics and meat quality between fast- and slow-growing broiler genotypes
(MATTIOLI, 2019)
This study was conducted to determine the differences in performance, carcass characteristics and meat quality between fast- and slow-growing broilers. Ross-308 genotype was used as the fast-growing genotype, ...
Çukurova ikinci ürün koşullarında yetiştirilen silajlık mısır (Zea mays L.) çeşitlerinin verim ve silaj kalite performanslarının değerlendirilmesi
(TURJAF, 2019)
Araştırma Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Hacıali işletmesinde 4 tekerrürlü olarak tesadüf
blokları deneme desenine göre 2013-2014 yıllarında yürütülmüştür. Denemelerde materyal olarak 13
adet kamu ve 1 adet ...
Yemler ve hayvan besleme anabilim dalında çalışan üniversite öğretim üyelerinin bilimsel hakemliğe bakış açısı
(KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIV REKTORLUGU, 2019)
Bu çalışmada, Türkiye’deki üniversitelerin Ziraat Fakültesi Zootekni
Bölümü ile Veteriner Fakültesindeki Yemler ve Hayvan Besleme
Anabilim Dalında çalışan öğretim üyelerinin bilimsel hakemliğe
bakış açılarını öğrenmek ...
The role of beta-mannanase (Hemicell) in improving poultry productivity, health and environment
(FACTA-FUNDACIO ARNCO CIENCIA TECNOLOGIA AVICOLAS, 2019)
The poultry nutritionists constantly attempt to identify and alleviate the factors responsible for adverse effects on nutrient utilization and production performance in avian species, which are necessary for successful ...
Effect of dietary simvastatin and L-carnitine supplementation on blood biochemical parameters, carcass characteristics and growth of broiler chickens
(UNIV DIPONEGORO, 2019)
The aim of this study was to evaluate the effect of simvastatin (SIM) and L-carnitine (LC) additives and their interactions, on productive performance and carcass quality of broilers. For this purpose, a feeding trial was ...