Başlık için Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Makale Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 29, listelenen: 26-29
-
The presence of ğathogenic in traditional cheese sold in local maket in Hatay province, Turkey
(CORVINUS UNIV BUDAPEST, 2019)Contamination of cheese by foodborne pathogens may pose a risk for human health. Especially, microbiological quality of cheese sold in local market and produced on a small scale is generally lower than industrial production. ... -
The role of beta-mannanase (Hemicell) in improving poultry productivity, health and environment
(FACTA-FUNDACIO ARNCO CIENCIA TECNOLOGIA AVICOLAS, 2019)The poultry nutritionists constantly attempt to identify and alleviate the factors responsible for adverse effects on nutrient utilization and production performance in avian species, which are necessary for successful ... -
Tüketicilerin Organik Tarım Ürünlerine Bakış Açılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Osmaniye ve Şanlıurfa İlleri Örneği
(KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIV REKTORLUGU, 2019)The demand for organic products is increasing and organic production is becoming widespread due to food safety, healthy nutrition, sustainability, positive effects on environmental protection and the protection of ecological ... -
Yemler ve hayvan besleme anabilim dalında çalışan üniversite öğretim üyelerinin bilimsel hakemliğe bakış açısı
(KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIV REKTORLUGU, 2019)Bu çalışmada, Türkiye’deki üniversitelerin Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü ile Veteriner Fakültesindeki Yemler ve Hayvan Besleme Anabilim Dalında çalışan öğretim üyelerinin bilimsel hakemliğe bakış açılarını öğrenmek ...