Kategori "Ulusal Hakemli Dergide Makale - Kurum Öğretim Elemanı" Gıda Mühendisliği Bölümü İçin Listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Soğan dilimlerinin kurutulması esnasında renk değişimine etki eden faktörlerin yanıt yüzey yöntemi ile belirlenmesi
(GIDA TEKNOLOJİSİ DERNEĞİ, 2017)Kurutulmuş soğan, gıda sanayiinde özellikle yemekçilik sektörü ile hazır çorba, soslar, salata ve marine edilmiş çeşitli gıdalarda kullanım potansiyeli olan bir gıda maddesidir. Bu nedenle kurutma koşullarını optimum ... -
Some physical and chemical properties of fruitbodies of cordyceps militaris collected in Turkey
(KASTAMONU UNIV., 2019)Aim of study: Turkish Cordyceps militaris was collected in order to determine its certain quality characteristics such as color, texture, total phenolics level and antioxidant activity. Material and method: Samples (not ...