Browsing Yüksekokullar by Language "tur"
Now showing items 1-4 of 4
-
Çukurova ikinci ürün koşullarında yetiştirilen silajlık mısır (Zea mays L.) çeşitlerinin verim ve silaj kalite performanslarının değerlendirilmesi
(TURJAF, 2019)Araştırma Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Hacıali işletmesinde 4 tekerrürlü olarak tesadüf blokları deneme desenine göre 2013-2014 yıllarında yürütülmüştür. Denemelerde materyal olarak 13 adet kamu ve 1 adet ... -
Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik direnç profili
(PAMUKKALE UNIV, 2019)Bu çalışmanın amacı bazı geleneksel et ürünlerinden laktik asit bakterilerini izole etmek ve bu izolatların antibiyotik dirençliliklerini belirlemektir. Çalışmada sucuk ve pastırma örneklerinden Lactobacillus spp., Pediococcus ... -
Tüketicilerin Organik Tarım Ürünlerine Bakış Açılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Osmaniye ve Şanlıurfa İlleri Örneği
(KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIV REKTORLUGU, 2019)The demand for organic products is increasing and organic production is becoming widespread due to food safety, healthy nutrition, sustainability, positive effects on environmental protection and the protection of ecological ... -
Yemler ve hayvan besleme anabilim dalında çalışan üniversite öğretim üyelerinin bilimsel hakemliğe bakış açısı
(KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIV REKTORLUGU, 2019)Bu çalışmada, Türkiye’deki üniversitelerin Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü ile Veteriner Fakültesindeki Yemler ve Hayvan Besleme Anabilim Dalında çalışan öğretim üyelerinin bilimsel hakemliğe bakış açılarını öğrenmek ...